top of page
Bos

Welkom 

 

Je kunt bij mij terecht voor psychologische begeleiding, traumatherapie (EMDR), coaching en training. Mijn expertise en ervaring liggen op het vlak van leiderschap, zingeving, verlies en rouw, waarbij ik veel ervaring heb met reorganisatieprocessen en het verlies van werk.

 

Mijn manier van werken is holistisch en dat wil zeggen, gericht op de mens en de samenhang tussen lichaam en geest. Ik baseer mijn aanpak op gefundeerde psychologische methoden, aangevuld met Oosterse zienswijzen en mijn eigen ervaring als mens.  Door daadwerkelijk naar de oorzaak van je probleem te gaan, maak je een persoonlijke groei door en deze groei beïnvloedt vervolgens andere aspecten van je leven in positieve zin. Je wordt je bewuster van wie je bent en wat je wilt, en daar heb je lang profijt van. Als je zelf groeit, groeit ook de kwaliteit van je leven.
 

Ondanks dat iedereen anders is, merk ik dat mijn klanten over het algemeen meer rust ervaren, hun leven meer structuur heeft, dat ze beter weten wat ze willen en hoe dit te doen. Daarbij ervaren ze meer diepgang in hun relaties in zowel hun privé als in hun werk omgeving.

Ik ben als Registertherapeut aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Psychosociaal Werkenden (LVPW), als mindfulnesstrainer categorie 1 bij de Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland en Vlaanderen (VMBN) en als gecertificeerd Rouw- en Verliesbegeleider bij het Landelijk Steunpunt Verlies (LSV). Tevens ben ik lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en aangesloten bij Condole.
 

Kijk eens rond en benader me gerust als je vragen hebt. 

 

Hartelijke groet,
Angela Koolmees​

NIP210_NIP_Psycholoog_zwart.jpg
Logo-LVPW-nieuw.jpg
logo-vmbn.png
lsv_logokl.png
logo-condole-retina.png
bottom of page